HINNASTO JA VARAUSEHDOT

       HINNASTO vuodelle 2023
 

Asiakaspalvelumme on avoinna

maanantaista perjantaihin

klo 9-17.00  

TILAVUOKRAT

 1. LIIKUNTASALI "Gunnarin Sali"
  - päivävuokra alkaen klo 9 tai sopimuksen mukaan                                                120 €

 2. KOKOUSSALI "Marin Sali" pohjakerroksessa (Huom! Esteetön tila) KOKOUSSALI "Märtan Sali" 1. kerroksessa

  1. - vuokraus 1-5 tuntia                 60 €

  2. - vuokraus 6-12 tuntia             100 €

 3. PUUTYÖLUOKKA - ei vielä vuokrattavana

 4. METALLILUOKKA - ei vielä vuokrattavana

 5. JUHLATILA päivävuokra alkaen klo 9 tai sopimuksen mukaan.

  Sisältää keittiön, Märtan TAI Marin Salin, lastentilan, liikuntasalin, WC:t       350 €

 6. KOKO KARTANO (ei sis. asuntolan Vienola- ja Ainola-huoneistoja eikä yksiö Sallia)                                           750 €

 7. RAUHALA (erillinen sis.käynti) max. 6 hlöä                                              145 €

 8. VIENOLA (erillinen sis.käynti) max. 8 hlöä                                                        155 €

 9. SALLI yksiö (erillinen sis.käynti) max. 3 hlöä

  - oma WC ja keittiö sekä jaettu suihkutila                                                        100 €

 10. KARTANON KEITTIÖ+ RAVINTOLASALI päivävuokra (erill.varausehdot)    190 €

sisältää: keittiön astiastot ja välineet

 1. KYLLIKIN KEITTIÖ päivävuokra (opetuskeittiö yläkerrassa                            80 €

 2. VIIKKOVUOKRA VIENOLA (7 vrk)                                                                  550 €
 3. VIIKKOVUOKRA RAUHALA (7 vrk)                                                                450 €

 4. VIIKKOVUOKRA SALLI (7 vrk)                                                                        300 €

  *Tilavuokrat on hinnoiteltu majoituksessa omilla lakanoilla ja pyyhkeillä.

  *Liinavaatteet vuokrattavissa hintaan 15 €/ setti.

  *HUOM! Mahdollisuus pyytää tarjous ateria-ja juhlapalveluista Kartanon Keittiöltä!

  *Tilavuokrat sisältävät wc-paperit/ käsipyyhepaperit, käsihygienian sekä tiski-/ pesuaineet.

  *Tilojen vuokraaja vastaa juhlien järjestelyistä ja hoitaa lähtiessään tilat siihen kuntoon kuin ne olivat tullessa; roskat jäteastiaan, omat ruokatarvikkeet, juomapullot ym. huolehditaan mukaan ja tasot pyyhitään puhtaiksi.

  HUOM Ei tarvitse hoitaa lattioiden pesuja!

VARAUSEHDOT

1. SOVELTAMISALA

Näitä ehtoja sovelletaan asiakkaan majoitusvarauksiin ja tilavuokrauksiin, ellei erillistä sopimusta ole laadittu. Henkilötietoja käsitellään GDPR:n vaatimusten mukaisesti. Varauksen yhteydessä sinun on ilmoitettava nimi, organisaatio, paikkakunta, saapumis- ja lähtöajankohta sekä maksutapa.

Varaus sitoo Gunnarin Kartanoa, kun se on vahvistettu suullisesti, kirjallisesti tai esimerkiksi sähköpostitse. Asiakas on velvollinen tarkistamaan varausvahvistuksen tiedot ja tarvittaessa peruuttamaan varauksen.

Saapuminen ja lähteminen sovitaan vuokraajan kanssa erikseen. Leirikeskus on vuokraajan käytettävissä sopimusehtojen ja vuokrattujen vuorokausien mukaan.

2. SOPIMUKSEN SYNTYMINEN

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen ja todistaa henkilöllisyytensä pyydettäessä. Sopimus syntyy asiakkaan ja yrityksen välille ja nämä ehdot tulevat osapuolia sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen nettisivuilla, sähköpostitse, puhelimitse tai muulla tavoin ja saanut siitä varausvahvistuksen.

3. MAKSUEHDOT JA MAKSUTAVAT

Asiakkaalle lähetetään lasku vuokranmaksua varten. Vuokra suoritetaan pääasiassa etukäteen laskulla. Maksettaessa täytetään viestiosioon maininta, minkä tilan ja/ tai palvelun varauksesta maksu maksetaan.

Varausmaksu on maksettava eräpäivään mennessä. Poikkeuksena maksuehtoihin on erikseen sovittu maksutapa.

4. PERUUTUKSET

Peruutuksesta on aina ilmoitettava viimeistään 2 viikkoa ennen varauksen päivämäärää, sen alle menevästä peruutuksesta perimme täyden hinnan. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Yllättävän sairauden tai tapaturman varalle suosittelemme ottamaan vakuutuksen.

5. AVAIMEN LUOVUTUS JA SIIVOUS

Ellei muuta ole sovittu, huoneiston tai tilan käyttöoikeus alkaa tulopäivänä klo 14 ja päättyy varauksen päättymispäivänä klo 12, jolloin huoneiston on oltava tyhjennettynä ja siivottuna. Kartanon avain luovutetaan vain varaajalle tai hänen etukäteen ilmoittamallensa täysi-ikäiselle henkilölle. Henkilöllisyystodistus on esitettävä pyydettäessä.

Jos avain/avaimet katoaa, asiakkaalta peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet kustannukset. Ylimääräisen ovenavausmaksun hinta on 50 € arkisin klo 8 - 18, muina aikoina 80 €.

Makuutilossa on peitot ja tyynyt, mutta ei liinavaatteita (lakanoita ja pyyhkeitä). Liinavaatteet voi tilata majoitusvarauksen yhteydessä 15 €/setti.

Asiakkaan on hoidettava varaamaansa tilaa huolellisesti. Asiakas vastaa tilan perussiisteyden ylläpidosta ja roskien viemisestä. Asiakas on velvollinen korvaamaan toiminnallaan aiheuttamansa erityissiivoukset koskien myös huoneiston muita majoittujia. Siivousohjeet löytyvät huoneiden ja yleisten tilojen ovien vierestä. Ylimääräisistä siivouksista veloitamme 42€/ tunti, ja eritteistä (oksennuksista ym) veloitetaan lisäksi 120 € siivousmaksu.

6. HUONEISTON HOITO JA ASIAKKAAN VASTUU

Asiakas on velvollinen ilmoittamaan kartanolle aiheutuneista vahingoista välittömästi. Sama koskee myös tilan/huoneiston muita käyttäjiä. Rikkoutuneista tavaroista, huonekaluista ym. peritään kohtuullinen korvaus.

Gunnarin kartanon asiakkaat ovat velvollisia noudattamaan yleisiä taajama-alueen järjestyssääntöjä.

Tupakointi kaikissa kartanon sisätiloissa on kielletty. Tupakointi on sallittu ainoastaan sille varatuilla ulkoalueilla. Mikäli sisätiloissa on tupakoitu, veloitetaan asiakkaalta tupakoinnista aiheutuneet huolto- ja siivouskulut kokonaisuudessaan.

Lemmikin tuonnista majoituskohteeseen on aina ilmoitettava etukäteen. Lemmikin voi tuoda ainoastaan niihin varattuihin tiloihin. Luvatta tuoduista lemmikeistä peritään 80 € / lemmikki / vrk lisämaksu.

Gunnarin Kartano ei vastaa luvattoman tupakoinnin tai eläinpölyn muille asiakkaalle aiheutuneista allergioista tms. ongelmista.

7. VASTUUNRAJOITUKSET

Gunnarin Kartanolla on oikeus purkaa sopimus tai keskeyttää palvelun suorittaminen mikäli ylivoimainen este, kuten tulipalo, luonnonmullistus, viranomaisten toimenpide, lakko tai muu näihin verrattava ennalta arvaamaton ja palveluntuottajasta riippumaton tapahtuma estää tai olennaisesti vaikeuttaa palvelun toteuttamista. Jos sopimus joudutaan purkamaan edellämainituista syistä, asiakkaalle palautetaan koko maksettu hinta tai jos palvelun suorittaminen keskeytetään, toteutumatonta osaa vastaava hinta. Palveluntuottaja ilmoittaa viipymättä asiakkaalle esteestä, jos palvelua ei voida toteuttaa. Palveluntuottajalla on myös oikeus purkaa sopimus päättymään välittömästi, mikäli asiakas aiheuttaa häiriötä tai vaaraa alueen muille asiakkaille tai itselleen. Kaikki häiriöstä aiheutuneet kulut veloitetaan asiakkaalta.

Asiakkaalla on oikeus purkaa tilavuokrasopimus, mikäli Gunnarin Kartanon suorituksessa on olennainen virhe. Vuokrasopimuksen purkaminen tulee suorittaa kirjallisesti.

8. HUOMAUTUKSET JA REKLAMAATIOT

Kaikki huomautukset liittyen huoneiston tai tilan varustukseen ja kuntoon, on osoitettava sähköpostilla info@gunnarinkartano.fi tai puhelimitse num. 046 646 2 333. Mikäli asiakas e ole ilmoittanut puutteesta majoitus-tai tilavuokrauksen aikana, menettää hän oikeutensa hyvitykseen huoneiston / tilan puutteellisen kunnon tai varustuksen takia.

9. ERIMIELISYYKSIEN RATKAISEMINEN

Tätä vuokrasopimusta koskevat erimielisyydet ratkaistaan Oulun käräjäoikeudessa, tai mikäli asiakas on kuluttaja, kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön mukaisessa oikeuspaikassa. Kuluttaja voi halutessaan saattaa asian myös kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.

KARTANON KEITTIÖN JA RAVINTOLASALIN VUOKRAUS

1. Kartanon keittiö- ja ravintolatila ovat vuokrattavissa erikseen. Hintaan kuuluu astiastot sekä keittiövälineet.

2. Vuokrahinta 190 €/päivä.

3. Keittiössä ruuan valmistaminen vaatii vähintään 1 henkilön, jolla on hygieniapassi.

4. Keittiön siivouksesta vastaa keittiön käyttäjä.

5. Tilan jäädessä siivoamatta peritään 180 euron siivousmaksun.

6. Siivousvälineet ja -aineet ovat vapaasti käytettävissä keittiön käyttäjälle.

7. Keittiön siivousalueeseen kuuluu paitsi itse ruuanvalmistustila välineistöineen ja koneineen, niin myös käytössä oleva ruokasali, wc.tila ja henkilökunnan sosiaalitila.

8. Rikkoutuneista tavaroista ja koneista peritään kohtuullinen korvaus, huomioiden esim. koneen rikkoutumisen syy.

10. Kukin keittiön käyttäjä huolehtii omien ruokatarvikkeiden ja mausteiden tuonnista ja pois viennistä.

© 2021 Gunnarin Kartano

Lyhde ry. Ly 3186268-2

Op Vihanti FI6655160220071993

Kaivoskatu 9 Lampinsaari 86440

p. 046 646 2 333

Kaikki oikeudet pidätetään