Varausehdot

VARAUSEHDOT

 1. SOVELTAMISALA

Näitä ehtoja sovelletaan asiakkaan majoitusvarauksiin ja tilavuokrauksiin, ellei erillistä sopimusta ole laadittu. Henkilötietoja käsitellään GDPR:n vaatimusten mukaisesti. Varaus ja vahvistus Varauksen yhteydessä sinun on ilmoitettava nimi, (organisaatio), paikkakunta, saapumis- ja lähtöajankohta sekä maksutapa.

Varaus sitoo Gunnarin Kartanoa, kun se on vahvistettu suullisesti, kirjallisesti tai esimerkiksi sähköpostitse. Asiakas on velvollinen tarkistamaan varausvahvistuksen tiedot ja tarvittaessa peruuttamaan varauksen.

Saapuminen ja lähteminen Majoitus/leirikeskus on käytettävissä tulopäivänä klo 15 ja luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Sopimuksen mukaan voi olla poikkeavia aikatauluja.

2. SOPIMUKSEN SYNTYMINEN

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen ja todistaa henkilöllisyytensä pyydettäessä. Sopimus syntyy asiakkaan ja yrityksen välille ja nämä ehdot tulevat osapuolia sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen nettisivuilla, sähköpostitse tai puhelimitse ja saanut siitä varausvahvistuksen.

3. MAKSUEHDOT JA MAKSUTAVAT

Asiakkaalle lähetetään lasku(t), jossa on tilisiirtolomakkeet vuokranmaksua varten. Vuokra suoritetaan pääasiassa etukäteen laskulla. Maksettaessa on käytettävä viitenumeroa tai ilmoitettava viestissä, mistä varauksesta maksu maksetaan.

Varausmaksu on maksettava eräpäivään mennessä. Maksu tapahtuu seuraavasti: - 50 % varauksesta veloitetaan 14 vrk varauksen teon jälkeen ja loput 14 vrk ennen varauksen alkamista. - Jos varauksen alkuun on alle 30 vrk, koko maksku erääntyy 14 vrk ennen varauksen alkamista. - Jos varauksen alkuun on vähemmän kuin 14 vrk, koko lasku erääntyy maksettavaksi varattaessa.

Poikkeuksena maksuehtoihin on online-varaukset, tällöin majoituksen ajankohdasta riippuen lasku maksetaan kokonaisuudessaan heti, tai kahdessa osassa, jolloin ennakkomaksu maksetaan varauksen yhteydessä ja loput maksusta 14 vrk ennen varauksen alkua.

4. PERUUTUKSET Peruutuksesta on aina ilmoitettava viimeistään 2 viikkoa ennen varauksen päivämäärää. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Yllättävän sairauden tai tapaturman varalle suosittelemme ottamaan vakuutuksen.

Myöhemmin kuin 14 vrk ennen varauksen alkua tehdystä peruutuksesta perimme koko varauksen summan.

5. GUNNARIN KARTANON OIKEUS PURKAA SOPIMUS Yrityksellä on oikeus purkaa sopimus tai keskeyttää palvelun suorittaminen mikäli ylivoimainen este, kuten tulipalo, luonnonmullistus, viranomaisten toimenpide, lakko tai muu näihin verrattava ennalta arvaamaton ja yrittäjästä riippumaton tapahtuma estää tai olennaisesti vaikeuttaa palvelun toteuttamista. Jos sopimus puretaan, asiakkaalle palautetaan koko maksettu hinta tai jos palvelun suorittaminen keskeytetään, toteutumatonta osaa vastaava hinta. Yritys ilmoittaa viipymättä asiakkaalle esteestä, jonka vuoksi palvelua ei voida toteuttaa. Yrityksellä on myös oikeus purkaa sopimus päättymään välittömästi, mikäli asiakas aiheuttaa häiriötä tai vaaraa alueen muille asiakkaille tai itselleen. Kaikki häiriöstä aiheutuneet kulut veloitetaan asiakkaalta.

6. AVAIMEN LUOVUTUS JA SIIVOUS

Varattu tila on käytettävissä tulopäivänä klo 15 jälkeen, ellei toisin sovita, kuten kokouspakettien/leirien yhteydessä ja sopimusasiakkaiden kanssa.

Varattu tila on luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Poikkeuksena erikseen sovitut ajat. Kartanon avainpiilon koodi luovutetaan vain varaajalle tai hänen etukäteen ilmoittamalleen täysi-ikäiselle henkilölle. Varausnumero ja maksukuitit, sekä henkilöllisyystodistus on esitettävä pyydettäessä.

Jos avain/avaimet katoaa, asiakkaalta peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet kustannukset. Ylimääräinen ovenavausmaksu 50 € arkisin klo 8 - 18, muina aikoina 80 €. Makuutilossa on peitot ja tyynyt, mutta ei liinavaatteita (lakanoita ja pyyhkeitä).

Liinavaatteet voi tilata majoitusvarauksen yhteydessä 15 €/setti. Normaali viikkosiivous kuuluu hintaan. Edellytämme kuitenkin, että huoneet ja yleiset tilat on jätetty samaan kuntoon kuin sinne tultaessa.

Huomioithan, että roskat on kerätty roskiksiin, tuomasi pullot ja tölkit on viety niille varattuihin paikkoihin, astiat on pesty (ja tiskikone tyhjennetty). Siivousohjeet löytyvät huoneiden ja yleisten tilojen ovien vierestä. Ylimääräisistä siivouksista veloitamme 40€/tila, ja eritteistä, oksennuksista ym. veloitetaan 120€ siivousmaksu.

Asiakas on velvollinen ilmoittamaan kartanolle aiheuttamistaan vahingoista välittömästi. Rikkoutuneista tavaroista, huonekaluista ym, peritään maksu kohtuullisuuden mukaan.

7. MAJOITTUJAN KÄYTTÄYTYMINEN ALUEELLA Gunnarin Kartanon asiakkaat ovat velvollisia noudattamaan yleistä järjestyssääntöjen mukaista taajama-alueen hiljaisuutta, ja yön aikana kaikenlainen metelöinti ja muu häiriköinti alueella on ehdottomasti kielletty.

8. TUPAKOINTI JA LEMMIKIT Tupakointi on kielletty kartanon sisätiloissa, ja sallittu ainoastaan sille varatuilla alueilla. Sisätiloissa tupakoinnista veloitetaan 250 € tuuletusmaksu. Lemmikin tuonnista majoituskohteeseen on aina ilmoitettava etukäteen. Lemmikin voi tuoda ainoastaan niihin varattuihin tiloihin. Luvatta tuoduista lemmikeistä peritään 50 € / lemmikki / vrk lisämaksu.

Gunnarin Kartano ei vastaa luvattoman tupakoinnin tai eläinpölyn asiakkaalle aiheuttamista allergioista tms. ongelmista.

9. HUOMAUTUKSET JA REKLAMAATIOT

Pyydämme tekemään huomautuksen mahdollisista palvelua tai majoituskohdetta koskevista puutteista tai vioista. Näin voimme korjata asian mahdollisimman pian. Mikäli emme voi tarjota tyydyttävää ratkaisua vierailun aikana, voi asiakas lähettää kirjallisen huomautuksen info@gunnarinkartano.fi viikon kuluessa vierailun päättymisestä

Sähköpostia ei lueta iltaisin, viikonloppuisin eikä juhlapyhinä.

Olet lämpimästi tervetullut Gunnarin Kartanoon!