HINNASTO JA VARAUSEHDOT

 HINNASTO vuodelle 2023

TILAVUOKRAT

 1. LIIKUNTASALI
   
  - Vuokraus päivävuokra 120 €
  - liikunta- ym. harrasteryhmät ilman maksua

 2. RUOKA-/KOKOUSSALI pohjakerroksessa

   - vuokraus 1-4 tuntia                    50 €

   - vuokraus 5 tunnista eteenpäin 80 €

 1. PUUTYÖLUOKKA - ei vielä vuokrattavana

 2. TYÖSTÖLUOKKA - ei vielä vuokrattavana

 3. JUHLATILA (keittiö, oh-märta, lastentila, liikuntasali, pohjakrs vessat)                           330 €

 4. KOKO KARTANO (ei sis. Vienola- ja Ainola-huoneistoja)                                 750 €

 5. AINOLA ( HUOM! ei vuokrata erikseen leirien aikana) kork. 6 hlöä                     125 €

 6. VIENOLA (erillinen sis.käynti) Max 8 hlöä     155 €

 7. YKSIÖ "SALLI" (ei käytössä nyt)    Max3 hlöä 85 €

 1. RAVINTOLA KEITTIÖINEEN päivävuokra     120 €

 2. OPETUSKEITTIÖ päivävuokra                       80 €

  - ei sis. juhla-ruokailuastiastoja (astiastot vuokrattavissa)

 1. 2hh parvekehuone opetuskeittiön vieressä 85 €

 2. 1 hh huone opetuskeittiön vieressä               65 €

 1. VIIKKOVUOKRA VIENOLA       500 €
  VIIKKOVUOKRA   AINOLA       450 €

 2. VIIKKOVUOKRA YKSIÖ SALLI  300 €

  Tilavuokrat on hinnoiteltu ns. "kylmävuokrana"; makuutilat omilla lakanoilla ja pyyhkeillä. Liinavaatteet vuokrattavissa hintaan 15 €/ hlö.

  Tilavuokrat sisältävät wc-paperit/ käsipyyhepaperit, käsihygienian sekä tiski-/ pesuaineet.

  Tilojen vuokraaja hoitaa lähtiessään tilat siihen kuntoon kuin ne olivat tullessa; roskat jäteastiaan, omat ruokatarvikkeet, juomapullot ym. huolehditaan mukaan, ja tasot pyyhitään puhtaiksi. ( HUOM Ei tarvitse hoitaa lattian pesua!)

  Siivoamatta jättämisestä veloitetaan 40 €/ tila ( oksennukset ja muut eritteet niille kuulumattomissa tiloissa 120€).

  Rikkoontuneista astioista ja huonekaluista ym. veloitamme kohtuullisuuden mukaan.

VARAUSEHDOT 

 1. SOVELTAMISALA

Näitä ehtoja sovelletaan asiakkaan majoitusvarauksiin ja tilavuokrauksiin, ellei erillistä sopimusta ole laadittu. Henkilötietoja käsitellään GDPR:n vaatimusten mukaisesti. Varaus ja vahvistus Varauksen yhteydessä sinun on ilmoitettava nimi, (organisaatio), paikkakunta, saapumis- ja lähtöajankohta sekä maksutapa.

Varaus sitoo Gunnarin Kartanoa, kun se on vahvistettu suullisesti, kirjallisesti tai esimerkiksi sähköpostitse. Asiakas on velvollinen tarkistamaan varausvahvistuksen tiedot ja tarvittaessa peruuttamaan varauksen.

Saapuminen ja lähteminen Majoitus/leirikeskus on käytettävissä tulopäivänä klo 15 ja luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Sopimuksen mukaan voi olla poikkeavia aikatauluja.

2. SOPIMUKSEN SYNTYMINEN

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen ja todistaa henkilöllisyytensä pyydettäessä. Sopimus syntyy asiakkaan ja yrityksen välille ja nämä ehdot tulevat osapuolia sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen nettisivuilla, sähköpostitse tai puhelimitse ja saanut siitä varausvahvistuksen.

3. MAKSUEHDOT JA MAKSUTAVAT

Asiakkaalle lähetetään lasku(t), jossa on tilisiirtolomakkeet vuokranmaksua varten. Vuokra suoritetaan pääasiassa etukäteen laskulla. Maksettaessa on käytettävä viitenumeroa tai ilmoitettava viestissä, mistä varauksesta maksu maksetaan.

Varausmaksu on maksettava eräpäivään mennessä. Yleensä maksu on hoidettu ennen saapumista.

Poikkeuksena maksuehtoihin on erikseen sovittu maksutapa.

4. PERUUTUKSET Peruutuksesta on aina ilmoitettava viimeistään 2 viikkoa ennen varauksen päivämäärää. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Yllättävän sairauden tai tapaturman varalle suosittelemme ottamaan vakuutuksen.

Myöhemmin kuin 14 vrk ennen varauksen alkua tehdystä peruutuksesta perimme koko varauksen summan.

5. GUNNARIN KARTANON OIKEUS PURKAA SOPIMUS Yrityksellä on oikeus purkaa sopimus tai keskeyttää palvelun suorittaminen mikäli ylivoimainen este, kuten tulipalo, luonnonmullistus, viranomaisten toimenpide, lakko tai muu näihin verrattava ennalta arvaamaton ja yrittäjästä riippumaton tapahtuma estää tai olennaisesti vaikeuttaa palvelun toteuttamista. Jos sopimus puretaan, asiakkaalle palautetaan koko maksettu hinta tai jos palvelun suorittaminen keskeytetään, toteutumatonta osaa vastaava hinta. Yritys ilmoittaa viipymättä asiakkaalle esteestä, jonka vuoksi palvelua ei voida toteuttaa. Yrityksellä on myös oikeus purkaa sopimus päättymään välittömästi, mikäli asiakas aiheuttaa häiriötä tai vaaraa alueen muille asiakkaille tai itselleen. Kaikki häiriöstä aiheutuneet kulut veloitetaan asiakkaalta.

6. AVAIMEN LUOVUTUS JA SIIVOUS

Varattu tila on käytettävissä tulopäivänä klo 14 jälkeen, ellei toisin sovita, kuten kokouspakettien/leirien yhteydessä ja sopimusasiakkaiden kanssa.

Varattu tila on luovutettava lähtöpäivänä klo 13 mennessä. Poikkeuksena erikseen sovitut ajat. Kartanon avainpiilon koodi luovutetaan vain varaajalle tai hänen etukäteen ilmoittamalleen täysi-ikäiselle henkilölle. Varausnumero ja maksukuitit, sekä henkilöllisyystodistus on esitettävä pyydettäessä.

Jos avain/avaimet katoaa, asiakkaalta peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet kustannukset. Ylimääräinen ovenavausmaksu 50 € arkisin klo 8 - 18, muina aikoina 80 €. Makuutilossa on peitot ja tyynyt, mutta ei liinavaatteita (lakanoita ja pyyhkeitä).

Liinavaatteet voi tilata majoitusvarauksen yhteydessä 15 €/setti. 

Edellytämme, että huoneet ja yleiset tilat on jätetty samaan kuntoon kuin sinne tultaessa.

Huomioithan, että roskapussit on viety ulos jäteastiaan, astiat on pesty (ja tiskikone tyhjennetty). Siivousohjeet löytyvät huoneiden ja yleisten tilojen ovien vierestä. Ylimääräisistä siivouksista veloitamme 40€/tila, ja eritteistä, oksennuksista ym. veloitetaan 120€ siivousmaksu. 

Asiakas on velvollinen ilmoittamaan kartanolle aiheuttamistaan vahingoista välittömästi. Rikkoutuneista tavaroista, huonekaluista ym. peritään maksu kohtuullisuuden mukaan.

7. MAJOITTUJAN KÄYTTÄYTYMINEN ALUEELLA Gunnarin Kartanon asiakkaat ovat velvollisia noudattamaan yleistä järjestyssääntöjen mukaista taajama-alueen hiljaisuutta, ja yön aikana kaikenlainen metelöinti ja muu häiriköinti alueella on ehdottomasti kielletty.

8. TUPAKOINTI JA LEMMIKIT Tupakointi on kielletty kartanon sisätiloissa, ja sallittu ainoastaan sille varatuilla alueilla. Sisätiloissa tupakoinnista veloitetaan 250 € tuuletusmaksu. Lemmikin tuonnista majoituskohteeseen on aina ilmoitettava etukäteen. Lemmikin voi tuoda ainoastaan niihin varattuihin tiloihin. Luvatta tuoduista lemmikeistä peritään 50 € / lemmikki / vrk lisämaksu.

Gunnarin Kartano ei vastaa luvattoman tupakoinnin tai eläinpölyn asiakkaalle aiheuttamista allergioista tms. ongelmista.

9. HUOMAUTUKSET JA REKLAMAATIOT

Pyydämme tekemään huomautuksen mahdollisista palvelua tai majoituskohdetta koskevista puutteista tai vioista. Näin voimme korjata asian mahdollisimman pian. Mikäli emme voi tarjota tyydyttävää ratkaisua vierailun aikana, voi asiakas lähettää kirjallisen huomautuksen info@gunnarinkartano.fi viikon kuluessa vierailun päättymisestä

 

VARAUSEHDOT KARTANON KEITTIÖN KÄYTÖSTÄ (ravintola)

1. Lyhde ry vuokraa kartanon keittiötä ja ravintolaa. 

2. Kartanon keittiötä voi vuokrata sekä ulkopuoliset että kartanon vuokraajat hintaan 120 €/päivä.

3. Keittiössä ruuan valmistaminen vaatii ainakin 1 henkilön jolla on hygieniapassi.

4. Keittiön siivouksesta vastaa keittiön käyttäjä.

5. Tilan jäädessä siivoamatta, Lyhde ry perii 120 euron siivousmaksun.

6. Siivousvälineet ja -aineet ovat vapaasti käytettävissä keittön käyttäjälle.

7. Keittön siivousalueeseen kuuluu paitsi itse ruuanvalmistustila välineistöineen ja koneineen, niin myös käytössä oleva ruokasali, wc.tila ja henkilökunnan sosiaalitila.

8. Rikkoontuneista tavaroista ja koneista peritään kohtuullinen korvaus, huomioiden esim. koneen rikkoutumisen syy.

10. Kukin keittiön käyttäjä huolehtii omien ruokatarvikkeidensa ja mausteiden tuonnista ja pois viennistä.