Aktiviteetit

Tule, koe, elä, nauti, ihmettele, osallistu, ota rennosti

Ota Lampinsaari omaksesi


Uimalampi ja Sauna

Camping-alueella sijaitsee Paviljonki- kahvila, uimalampi, kota sekä saunatilat. Uimalampi täytetään joka kevät pohjavedellä, joka takaa uimaveden puhtauden. Saunan voi vuokrata omaan käyttöön 15€/h. Lue lisää Lampinsaaren kotisivuilta.

Vihannin  kinttupolut

Vihannin kinttupolut on Vihannin kylien välinen luonto-polkureitistö. Vihannin kinttupolkujen sivuilta löydät lisää tietoa sekä kartat reitistöille. Pääset sivustolle tästä

Sumppitunturi

Sumppitunturilla sijaitsee virkistysalue, jonne voit mennä retkeilemään ja ihailemaan kaunista ja rauhallista luontoa. Ympäristössä on myös luontopolkuja, lintutorneja, laavuja, ja yöpymiseen tarkoitettu maja.

Sumppikartta 

Urheilu

Gunnarin Kartanossa on liikuntasali sekä  pihalla ArcSport Areena, jossa voi pelata mm. jalkapalloa, koripalloa ja sählyä. Kylässä on lisäksi tenniskenttä, jääkiekko- ja luistelukaukalo sekä talvisin hyvin hoidettu hiihtolatu.  

Jaakon Verstas

Gunnarin Kartanon alakerrasta löydät puukäsityö-ja työstöluokat. Puutyötilassa on höyläpenkit puuntyöstövälineineen, lisäksi työstöluokassa on metallin työstämiseen ja maalaamiseen tarkoitetut välineet.

Yhdistykset

Lampinsaaren kylän yhdistykset tarjoavat erilaisia aktiviteetteja esimerkiksi metsästykseen ja kalastukseen liittyen. Lisätietoa sekä yhdistysten yhteystiedot löytyvät Lampinsaaren kotisivuilta.