Gunnarin Kartanon kuulumiset

15.06.2021

Gunnarin Kartanossa touhuillaan ahkerasti ja kartano valmistuu päivä päivältä. Vanhan koulun muuttaminen palvelu- ja lomakeskukseksi on samalla ollut haastavaa, mutta myös erittäin mielenkiintoista ja innostavaa.  Gunnarin Kartanoa rakennetaan sydämellä ja lämmöllä ja tavoitteenamme on, että kartano hyödyttää sekä kyläläisiä että matkailijoita. 

Tiukasta aikataulusta huolimatta Kartano valmistuu uskomattoman nopeaa tahtia ja siitä saa kiittää jokaista projektissa mukana olevaa henkilöä. On ollut hienoa nähdä kuinka paljon osaamista ja erilaisia vahvuuksia pienestäkin joukosta löytyy.  Koulu on ollut erittäin hyvässä kunnossa, mikä on auttanut projektin valmistumista. Isoimmat rakennusurakat alkavatkin pikku hiljaa olemaan valmiina ja pääsemme aloittamaan Kartanon sisustamista.

Odotamme innolla Gunnarin Kartanon ovien avaamista ja ilmoitamme tarkemman avajaispäivämäärän myöhemmin nettisivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa. Lisäämme sivulle enemmän kuvia sivustolle huoneiden valmistuttua. Mikäli tulee kysyttävää projektiin liittyen vastaamme mielellämme.